.yui3-widget yui3-block-base yui3-block-parent-base sqs-block-html sqs-block html-block {padding:0px; }

Pomladanske novosti

Kljub temu, da se je od naše zadnje objave zapisa na tem blogu že zamenjal letni čas, pa vas moram obvestiti, da smo vseeno pridno objavljali koristne strokovne vsebine, le na drugem portalu.

Kot gostja v Temi tedna za TFL Glasnik, sem na portalu podjetja Tax-Fin-Lex, v zadnjih štirih mesecih objavila 5 strokovnih člankov.

Januarja sem pisala o Spremenjenem obveznem kontnem okvirju in priporočenem kontnem načrtu, v marcu sem se na glas spraševala in iskala odgovore na vprašanje Zakaj in kako se (računovodjem) spreminjajo zakoni, aprila, pa so si sledili trije članki, ki so pojasnjevali trenutno aktualne teme, kot so Poslovne kombinacije - ali je kaj drugače v letu 2016, Nakup podjetja in pripojitev-računovodski vidik in Dobro ime v letu 2016.

Sedaj je prišel pravi čas, da ponovno začnem z objavljanjem tudi tukaj, na tej strani. V kratkem lahko na blogu pričakujete nove zapise, v katerih se bom posvetila prehodu iz SRS na MSRP. Poskušala vam bom olajšati izbiro in pojasnila, zakaj ta prehod ni tako zahteven, kot se zdi.