MEDNARODNI STANDARDI RAČUNOVODSKEGA POROČANJA

Dobrodošli na spletni strani Izobraževalne hiše Cilj, kjer so zbrane informacije, povezane z zbirko MSRP.

Tukaj redno spremljamo spremembe v zbirki MSRP, z brezplačnimi članki in brezplačnimi webinarji opozarjamo na vpliv teh sprememb na računovodenje.

Osnovna dejavnost našega podjetja je izdelava učnih gradiv in izvedba izobraževalnih programov. Odločili smo se, da poleg klasičnih seminarjev o novostih (trenutno trojček MSRP 9, 15 in 16) organiziramo tudi priprave za opravljanje izpita pri ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) o poznavanju MSRP. Kandidati, ki opravijo izpit, pridobijo pravico do uporabe naziva DipIFR.

In kot zadnje, vendar po našem mnenju najpomembnejše. Tako za začetnike, kot tudi za izkušene strokovnjake, so e-paketi, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju z družbo Tax-Fin-Lex, nepogrešljiv pripomoček pri delu. Naše podjetje je vsebinski skrbnik e-paketov, v katerem zglede knjiženj (SRS in MSRP) povezujemo s členi iz relevantne zakonodaje.


Vse več podjetij prehaja na uporabo zbirke MSRP, zato je poznavanje te zbirke nujnost in nenazadnje prednost pri iskanju zaposlitve.


 
članki.png
 

Seminarji

Ko je čas za spremembe, poskrbimo, da ste o vseh pravočasno obveščeni. Ustvarjamo dialog z udeleženci, spodbujamo diskusijo in zastavljamo vprašanja, ki vodijo h globljemu razmišljanju. Teorija je razložena na način, ki ga računovodski strokovnjaki najlažje razumete - na zgledih knjiženj.

 
w-paket.png
 

e-paket MSRP

Najbolj ponosni smo na e-pakete, ki so nepogrešljiv pomočnik računovodskih strokovnjakov. Brskanje in usklajevanje informacij se je za vas, s tem produktom končalo. Vse kar potrebujete v zvezi s knjiženjem poslovnih dogodkov, vas sedaj čaka na enem mestu. Tako boste lahko rešitev hitro predstavili sodelavcu ali pojasnili šefu.

 
 
povezave.png
 

DipIFR

Diploma o poznavanju MSRP, ki jo izdaja ACCA, je ena izmed najuglednejših in cenjenih kvalifikacij o poznavanju MSRP po vsem svetu. Izvajamo izobraževanje, ki je zasnovano tako, da pomaga razviti znanje in razumevanje MSRP, vključno kako jih implementirati ter kakšni so osnovni koncepti in načela.

 
povezave.png
 

Po meri

Ponudbo internih izobraževanj prilagodimo poslovanju vašega podjetja, zato smo jih tudi poimenovali izobraževanja po meri. Ponudbe pripravljamo po skrbni preučitvi narave izobraževanja, vaših potreb in zahtev. Pridemo na sedež vašega podjetja, lahko pa se dogovorimo tudi za svetovanje.
 


Izjave udeležencev

Vivamus pellentesque vitae neque at vestibulum. Donec efficitur mollis dui vel pharetra.
— Claire C.
Vivamus pellentesque vitae neque at vestibulum. Donec efficitur mollis dui vel pharetra.
— Pablo


webinarji

Brezplačni webinarji za zaprte in odprte skupine, s katerimi želimo v najkrajšem času strokovno javnost seznaniti z aktualno problematiko. V kolikor se vabljeni ne morejo udeležiti srečanja v živo, jim je na voljo dostop do posnetka.

uporabne povezave

Status MSRP v EU
Kakšen status imajo posamezni že sprejeti standardi in pojasnila v okviru EU
 

Globalne novice iz sveta računovodstva
Dober vpogled v zgodovino in v prihodnost posameznega standarda
 

Evropska zakonodaja
Kadar ste v  stikih s sodelavci iz drugih držav, vam lahko pomaga večjezični pregled standardov (izberete lahko tri jezike hkrati)