spletni seminarji in posnetki

NAJEMI: 5 ODGOVOROV NA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

59 EUR + DDV

ODLOŽENI DAVKI V
POVEZAVI Z ZDDPO-2

79 EUR + DDV

KRIPTOVALUTE IN KRIPTOŽETONI

79 EUR + DDV

ZAKLJUČNI RAČUN IN
DDPO 2017

69 EUR + DDV


klasični seminarji in delavnice

ILU_BN_MSRP_v2.jpg

SEMINARSKI TROJČEK MSRP 9, 15 in 16

Vabimo vas na 3 seminarje, kjer boste za vsak standard posebej prejeli konkretne informacije in navodila, kako ga uporabiti in na kaj morate biti pozorni. Prijavite se lahko na posamezni seminar, vabimo pa vas, da izkoristite ugodnosti pri prijavi na več seminarjev.

MSRP PO MODULIH

5 izobraževalnih seminarjev o MSRP, pripravljenih po modulih. Vsak modul je celota zase, med seboj pa se vsebinsko dopolnjujejo. Izobraževalni program je namenjen prvim uporabnikom zbirke MSRP, med tem, ko je udeležba na posameznih modulih primerna za vse obstoječe uporabnike zbirke MSRP:

FINANCE ZA PRAVNIKE - izobraževalne delavnice v 3 modulih

Izobraževalne delavnice Finance za pravnike so pripravili predavatelji, z dolgoletnimi svetovalnimi izkušnjami s področja računovodenja, revizije, davčnega svetovanja, ocenjevanja vrednosti podjetij in financ. Pri svojem delu se pogosto srečujejo s pravniki, ki bi potrebovali tudi ekonomska znanja, ki jim jih institucionalno pridobljeno znanje ne da v zadostni meri.

 

OBRAČUN DDPO

Z novimi spremembami ZDDPO-2 se v praksi porajajo številna vprašanja. Predavateljici sta izbrali teme, na katere na svojem strokovnem področju največkrat odgovarjata.

MENTORSKI PROGRAM: OSNOVE KNJIGOVODSTVA

Ta izobraževalni program rešuje težave začetnikov v računovodski stroki in tudi njihovih nadrejenih, ki želijo čim prej imeti ob sebi usposobljenega sodelavca. Cilj programa je, da popolni začetnik lahko po šestih tednih potrdi svoje znanje in spretnosti s preizkusom znanja v e-učilnici.

ODLOŽENI DAVKI

Enodnevna delavnica, s poudarkom na vajah in praktičnih izračunih. Spoznali boste vso potrebno zakonodajo, opozorili pa vas bomo tudi na spremembe, ki jih ne smete spregledati med izračunavanjem.

ILU_BN_SEMINARJI.png

IZKAZ DENARNIH TOKOV

Redko sestavljanje tovrstnih izkazov nas pripeljejo do zagate in številnih vprašanj. Na delavnici boste poleg potrebne teorije osvojili tudi praktično znanje s pomočjo vaj.

SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE PO MERI

Izvedbo seminarjev, ki jih najdete na našem seznamu produktov, izvajamo tudi po naročilu. Za več informacij lahko pokličete 040 350 372 (ga. Silva Koritnik Rakela) ali nam pošljete povpraševanje.