Splošni pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

Uvod

Upravljavec za namene Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) Izobraževalna hiša Cilja d.o.o., Pot za Bistrico 48, 1230 Domžale. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava podatkov

Zbiramo in obdelujemo zgolj podatke, ki so potrebni za izpolnitev pogodbene obveznosti oz. za izpolnitev namena, za katerega so bili podatki zbrani. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov in telefonska številka.

Namen

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Kako varujemo vaše podatke

Vsi podatki v elektronski obliki se shranjujejo na strežnikih v skladu s področno zakonodajo in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki zavezuje naše zaposlene delavce.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@ihc.si

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav. Njihovo shranjevanje je pod nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

⊕ Zakaj so piškotki potrebni

Piškotki so pomembni za brezhibno delovanje spletne strani. Spletna stran je za uporabnika pri omogočenih piškotkih hitrejša in prijaznejša. Piškotki si zapomnijo uporabnikove nastavitve na spletnih straneh, tako, da jih ni potrebno vedno ponovno nastavljati. Prav tako so potrebni pri uporabi spletne trgovine in pri ocenjevanju obiskanosti strani, kar pomaga podjetjem, da spletno stran še izboljšajo.

⊕ Katere piškotke uporablja www.ihc.si?

SQUARESPACE
Piškotke podjetja Squarespace, preko katerega je naša spletna stran zgrajena in so namenjeni boljši uporabniški izkušnji in njegovi sledljivosti.
(ss_cvr, ss_cvt, ss_cvisit, ss_cpvisit, ss_cid)

MAUTIC
Mautic je marketinško orodje za pošiljanje e-pošte, pridobivanje in obdelovanje kontaktnih podatkov ter identifikacijo obiskovalcev. S pomočjo Mautica, naše stranke lahko obveščamo o novostih na naši spletni strani in prilagodimo vsebino zanimivo njim.
(mtc_sid, mtc_id)

WINGIFY (pushcrew)
Push Notifications so sporočila, ki se najpogosteje pojavijo na spodnji desni strani ekrana med brskanjem po spletu. S pomočjo orodja, imajo naša sporočila večji domet, obiskovalce pa na nežen način opozorijo na novost.
(wingify_push_db_status, wingify_donot_track_actions,...)