PODATKI

KDO SMO?

IHC LOGO ENOBARVNI RDEC POKONCNI.jpg

Na slovenskem trgu izobraževanja računovodskih strokovnjakov smo uvedli nov model izobraževanja v obliki mentorskih programov, ki vsebujejo tudi e-gradivo za samostojno učenje. Spodbujamo metodo učenja "flipped classroom", ki temelji na pregledovanju literature, učenju in vaji doma ter reševanja kompleksnih primerov, vprašanj in razprav na predavanjih.

Naše podjetje se je preimenovalo v Izobraževalno hišo Cilj leta 2013, obstaja pa že od leta 1998. Lahko ga označimo za start-up podjetje. V preteklosti smo ponujali svetovanje na področju davkov in računovodstva ter izvajanje revizijskih storitev. Kot svetovalci smo imeli priložnost spoznati različna delovna okolja in srečati veliko računovodskih delavcev, ki so si na različne načine prizadevali zapolniti vrzeli v znanju. Dolgoletne izkušnje v svetovalni dejavnosti so nam pri oblikovanju programov nudile izhodišče za izbiro vsebin.

Tudi izkušnje, ki smo jih pridobili ob izvajanju klasičnih seminarjev in delavnic pri različnih organizatorjih izobraževanj, so bile dobra podlaga za oblikovanje naših izobraževalnih programov. Ugotovili smo, da je najučinkovitejša oblika pridobivanja novih znanj e-učenje v kombinaciji s klasičnim učenjem.

 

IZOBRAŽEVALNA HIŠA CILJ, d. o. o.

NASLOV: Pot za Bistrico 48, 1230 Domžale

e-POŠTA: info@ihc.si

TELEFON: 040 350 372

MATIČNA ŠT.: 1243608

DAVČNA ŠT.: SI 77157931

TRR: SBERBANK 3000 0001 4276 496

 


USTVARJALCI GRADIV

SILVA KORITNIK RAKELA silva@ihc.si  AVTORICA IN UREDNICA   V otroštvu je sanjala o tem, da bo »tršica« in bo imela svojo šolo. Ta želja se ji je izpolnila. Končno ima lahko svojo izobraževalno hišo v kateremkoli kraju. Še dandanes je v obeh vlogah – je tista, ki izobražuje, in tista, ki se uči. Razume, kako pomembno je učno gradivo, in svoje znanje širi na področje andragogike.


SILVA KORITNIK RAKELA
silva@ihc.si

AVTORICA IN UREDNICA


V otroštvu je sanjala o tem, da bo »tršica« in bo imela svojo šolo. Ta želja se ji je izpolnila. Končno ima lahko svojo izobraževalno hišo v kateremkoli kraju. Še dandanes je v obeh vlogah – je tista, ki izobražuje, in tista, ki se uči. Razume, kako pomembno je učno gradivo, in svoje znanje širi na področje andragogike.

NELI RAHNE neli@ihc.si  ILUSTRATORKA   Umetniška duša, ki se je znašla v strogem poslovnem svetu. Navzven nežna in krhka, navznoter prava levinja. S svojimi ilustracijami in idejami nam lepša in olajšuje delo.


NELI RAHNE
neli@ihc.si

ILUSTRATORKA


Umetniška duša, ki se je znašla v strogem poslovnem svetu. Navzven nežna in krhka, navznoter prava levinja. S svojimi ilustracijami in idejami nam lepša in olajšuje delo.

SARA OSTERMAN LIMOVŠEK sara@ihc.si  POMOČNICA UREDNICE IN ODGOVORNA ZA TRŽENJE    Z dvema diplomama v žepu se srečuje s poslovno prakso, ki še zdaleč ni tako samoumevna, kot so dobre ocene na fakulteti. Desna roka urednice, soavtorica gradiva ter odgovorna za trženje in stike z javnostjo.


SARA OSTERMAN LIMOVŠEK
sara@ihc.si

POMOČNICA UREDNICE IN ODGOVORNA ZA TRŽENJE

Z dvema diplomama v žepu se srečuje s poslovno prakso, ki še zdaleč ni tako samoumevna, kot so dobre ocene na fakulteti. Desna roka urednice, soavtorica gradiva ter odgovorna za trženje in stike z javnostjo.

JAKA TOMŠIČ jaka@ihc.si  TUTOR IZOBR. PROGRAMOV E-ASISTENT, IZDELOVALEC GRADIV  Mladi diplomant računovodstva, ki je svojo diplomsko nalogo spisal na temo DDPO-ja, skrbi za vsebinski del nastajanja gradiv. Njegovi najbolj izstopajoči lastnosti sta prijaznost in umirjenost. Naš Jaka je celo tako zelo umirjen, da na ta račun, kdaj pa kdaj, razburi katero od svojih sodelavk. Je dobrovoljen in zgovoren fant, ki odlično uravnovesi žensko prevlado v pisarni.


JAKA TOMŠIČ
jaka@ihc.si

TUTOR IZOBR. PROGRAMOV
E-ASISTENT, IZDELOVALEC GRADIV

Mladi diplomant računovodstva, ki je svojo diplomsko nalogo spisal na temo DDPO-ja, skrbi za vsebinski del nastajanja gradiv. Njegovi najbolj izstopajoči lastnosti sta prijaznost in umirjenost. Naš Jaka je celo tako zelo umirjen, da na ta račun, kdaj pa kdaj, razburi katero od svojih sodelavk. Je dobrovoljen in zgovoren fant, ki odlično uravnovesi žensko prevlado v pisarni.

PREDAVATELJI

SIMON KOLENC  Simon Kolenc FCCA, CFA je strokovnjak na področju Slovenskih in Mednarodnih računovodskih standardov z licencama združenj ACCA in CFA ter pooblaščeni revizor. Sedaj svoje izkušnje in znanje uporablja za pomoč ostalim, kot samostojni svetovalec in predavatelj.

SIMON KOLENC

Simon Kolenc FCCA, CFA je strokovnjak na področju Slovenskih in Mednarodnih računovodskih standardov z licencama združenj ACCA in CFA ter pooblaščeni revizor. Sedaj svoje izkušnje in znanje uporablja za pomoč ostalim, kot samostojni svetovalec in predavatelj.

 

sodelujemo z