.yui3-widget yui3-block-base yui3-block-parent-base sqs-block-html sqs-block html-block {padding:0px; }
Back to All Events

Excel in računovodstvo - Prikaz uporabe ChatGPT v praksi

CENA: brezplačno

ChatGPT je orodje, ki lahko spremeni delo in navade računovodij. Dolgoročno nam lahko prihrani veliko časa in izboljša delovne procese. Kot pri vsakem drugem orodju, je treba najprej spoznati njegove zmožnosti in omejitve.

Uporabo tega orodja vam bo podal Mitja Jančar, ki je njegov zaprisežen uporabnik. Excel je nepogrešljivo orodje pri delu računovodij. Ko se je predavatelj soočil z množico izzivov na novem delovnem mestu si je omislil novega pomočnika za obdelavo podatkov v programu Excel. Ta pomočnik je ChatGPT. Ni veliko priložnosti, da lahko poslušamo nekoga iz prakse (računovodjo), ki bo v strnjeni obliki druge kolege v stroki lahko opogumil za uporabo sodobnih orodij.

Pridružite se nam na brezplačnem spletnem seminarju v sredo 29. novembra od 13:00 do 13.30 na katerem bo predavatelj na primerih iz svoje prakse prikazal zmožnosti ChatGPTja pri pisanju makrojev v programu Excel. Z uporabo makrojev se pomembno izboljša kvaliteta in hitrost obdelave raznovrstnih podatkov (tudi iz različnih virov) za namene uvoza podatkov v računovodski program, lahko se avtomatizira izvajanje ad-hoc analiz iz podatkov v računovodskem programu, in drugo.

Ne utegnete ob dogovorjenem času?

Na voljo bo posnetek, tako da se lahko kljub temu prijavite.

PROGRAM

  • Prednosti uporabe umetne inteligence – Chat GPT

  • Excel funkcije za računovodske strokovnjake

  • Praktični primeri

  • Vprašanja udeležencev

KDO BO Z VAMI

Mitja Jančar | LPP FASHION d.o.o.
Mitja tradicionalno vlogo računovodje nadgrajuje z tehničnimi znanji, za katere verjame, da so pogoj za uspeh v prihodnosti. Je zagovornik razvoja informacijskih rešitev, različnih orodij umetne inteligence, z namenom hitrejšega, natančnejšega poročanja ter predvsem takšnega poročanja, da imajo za uporabnike višjo dodano vrednost.

PRIJAVA
 
Earlier Event: November 14
Šola priprave na zaključni račun 2023
Later Event: December 14
Davčni obračun 2023 in odloženi davki