Back to All Events

1. zajtrk za računovodje s Ciljem

  • Območno Obrtno Podjetniška Zbornica Domžale Šaranovičeva cesta 21c Domžale, 1230 Slovenia (map)

CENA: BREZPLAČNO

 

Ob zadnjih spremembah Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) in novi zbirki  Slovenskih računovodskih standardov (SRS 2016), smo prejeli veliko vprašanj o novem načinu knjiženja. Sprememb ni veliko, so pa nekatere zelo pomembne za računovodje, ki morajo znati svetovati uporabnikom svojih storitev. Pri tem imamo v mislih predvsem lastnike podjetij in poslovodje.

Zato smo se na vašo pobudo odločili, da pripravimo sproščen in izobraževalno podkrepljen brezplačen zajtrk, kjer vam bomo na zgledih knjiženj odgovorili na vprašanja, ki se pojavljajo.

Ob enem, pa vam bomo vse zglede knjiženj predstavili z našim orodjem, e-paketom SRS 2016, ki vam ponuja bistven prihranek časa pri računovodenju.

Vse vsebine, ki jih pri knjiženju potrebujete, smo zbrali na enem mestu. Tako ob knjiženju poslovnih dogodkov ne boste več izgubljali dragocenega časa z iskanjem zakonodaje, novih kontov in sprememb, ki so nas pred kratkim doletele v zvezi z računovodskim poročanjem.

Vse to vam je sedaj dosegljivo z enim samim klikom.

Si lahko predstavljate, kakšen prihranek časa vam ta rešitev ponuja? TUKAJ lahko že kar takoj dostopate do testne različice e-paketa SRS 2016.

KDO BO Z VAMI

Z vami bo predavateljica Silva Koritnik Rakela, ustanoviteljica in idejna vodja Izobraževalne hiše Cilj, ki je na podlagi vaših predlogov in vprašanj pripravila vsebino, ki je ne gre zamuditi.

PROGRAM

sprejem udeležencev
8:00 - 8:30

odgovori na najpogostejša vprašanja, predstavljeni z e-paketom 2016
8:30 - 10:30

Prehod na SRS
Revalorizacija osnovnih sredstev in povečanje kapitala
Finančne naložbe - kdaj poštena vrednost
Rezervacije za odpravnine ob odhodu v pokoj
Poslovne kombinacije - pripojitev izčlenitev
Odloženi davki
Vprašanja udeležencev

KOMU JE ZAJTRK NAMENJEN?

Zajtrk priporočamo računovodskim strokovnjakom, ki si želijo spoznati bistvene spremembe nove zakonodaje, imajo kakšno kompleksno vprašanje ali dilemo in vsem, ki jih zanima naše novo orodje e-paket SRS 2016. Prav tako je  zajtrk namenjen vsem začetnikom v računovodstvu, ki se z računovodenjem šele spoznavajo. Tako bodo lahko spoznali uporabnost našega orodja, ki je namenjeno tudi samoučenju.

ZAKAJ SMO SE ODLOČILI, DA ORGANIZIRAMO ZAJTRK?

Za organizacijo zajtrka smo se odločili, ker želimo spodbujati povezovanje in pretok informacij med računovodskimi strokovnjaki. Ni naključje, da smo za 1. zajtrk izbrali ravno Domžale, saj je tu sedež našega podjetja.

Radi bi se spoznali z vami, hkrati pa vam predstavili rešitve, ki jih ponujamo v našem podjetju. In kar je najpomembnejše, v osebnem stiku z vami, želimo slišati predloge za učinkovitejše izobraževanje računovodskih strokovnjakov, kajti to je osnovna dejavnost Izobraževalne hiše Cilj.

NIKAR NE ODLAŠAJTE, DVORANA IMA SAMO 20 SEDEŽEV!
Zakaj le toliko? Da se lahko res posvetimo vprašanjem slehernega udeleženca.
Later Event: March 18
Računovodstvo za pravnike